KOBRA Weer Verzekerbaar Dankzij Vernieuwde Fatbike Verzekering

2024-04-08
Fatbike Expert

Het is een langverwacht moment, maar eindelijk is het zo ver! Vanaf april 2024 is de KOBRA Fatbike weer verzekerbaar! Deze mogelijkheid komt tot stand dankzij een unieke samenwerking tussen KOBRA BIKES, FRIS Opsporing, en een vooraanstaande Nederlandse verzekeringsmaatschappij.

KOBRA Fatbike Verzekering

In reactie op het nieuws dat alle verzekeraars de fatbike-verzekering stopzetten, heeft het team niet stilgezeten. Integendeel, er is intensief gewerkt aan een oplossing voor dit verzekeringsprobleem. Na uitgebreide gesprekken en samenwerkingen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en opsporingsdiensten is er een robuust concept ontwikkeld dat perfect aansluit bij de behoeften van KOBRA-rijders.

Introductie van het "Verzekeringspakket''

KOBRA zal een "Verzekeringspakket" aanbieden bij de verkoop van hun Fatbikes. Dit pakket omvat een ART2-gekeurd slot, KOBRA Fatbike Alarm, en een Smart tracker van Fris Nederland, in combinatie met een zelf af te sluiten opsporingsdienst. Hiermee wordt de Fatbike goed beveiligd en mocht er toch iets gebeuren, staat het team van Fris klaar om de KOBRA op te sporen met één druk op de knop via de vernieuwde app.

KOBRA, Volledig Conform aan Nederlandse Wetgeving

Belangrijk is dat de KOBRA Fatbikes de goedkeuring van de ILT hebben verkregen en volledig voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Dit heeft de betrokken verzekeringsmaatschappij ervan overtuigd om de Fatbikes weer te gaan verzekeren.

Geniet van Vrijheid en Avontuur

Ontworpen om een gevoel van vrijheid en avontuur te bieden, is de KOBRA Fatbike de ideale metgezel in het dagelijks leven. Of je nu rustig door de buurt fietst of besluit verder te verkennen, met het "KOBRA Fatbike Verzekeringspakket" inclusief de speciale verzekeringspolis, kun je alle zorgen rondom schade en diefstal achter je laten. Neem gerust contact op voor meer informatie of om jouw unieke KOBRA Fatbike samen te stellen of een gratis proefrit te boeken.